Privacy verklaring

InktFirma.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Alle gegevens die verstuurd worden van en naar de website zijn versleuteld via een veilige SSL verbinding. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan InktFirma.nl hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van InktFirma.nl. Door gebruik te maken van de diensten die InktFirma.nl u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen. Bij het aanmaken van een account of het plaatsen van een bestelling moet u ons toestemming geven om uw persoonsgegevens te mogen gebruiken en opslaan, middels het aanvinken van een hokje.

InktFirma.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij InktFirma.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, kunt u ook een account aanmaken. Hiervoor slaan wij met uw toestemming uw naam en adres gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestellingen op. U mag ook uw telefoonnummer aan ons doorgeven. Het wachtwoord dat u kiest voor uw account wordt alleen versleuteld opgeslagen.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over het verloop van uw bestelling.
  • U hebt toegang tot uw klantgegevens wanneer u bent ingelogd en kunt deze dan inzien of wijzigen. Wilt u dat uw gegevens uit ons systeem worden verwijderd stuur ons dan een e-mail.
  • Gegevens van bestellingen worden standaard 9 jaar digitaal bewaard, waarvan 1 jaar in onze webwinkel. Alle afgedrukte bestelgegevens worden eerst geanonimiseerd, door het verwijderen van al uw persoonsgegevens. Wanneer u langer dan 9 jaar geen bestellingen meer plaatst verwijderen wij ook uw account uit onze gegevens. Deze gegevens zullen dan wel nog maximaal 9 jaar in backups zijn terug te vinden.

InktFirma.nl verkoopt uw gegevens niet
InktFirma.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Dit zijn onze paymentprovider Sisow, KNAB bank, de vervoerders PostNL, DHLParcel en UPS Access Point, onze internethost en toeleveranciers. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij InktFirma.nl
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over deze Privacy verklaring, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy verklaring nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Categorieën