Verzending

Bij InktFirma.nl betaalt u, afhankelijk van het afleveradres, in de meeste gevallen een bijdrage in de verzend- en verwerkingskosten.
Tijdens het afrekenen in de webwinkel kunt u een verzendmethode kiezen.

Alle verzendingen vinden plaats via PostNL, DHL Parcel en DPD.
- Het standaardtarief bedraagt 3,95 Euro voor verzending binnen Nederland en 7,50 Euro voor verzending naar Belgie.
- We verzenden zowel met pakketpost alsook met brievenbuspost, het kan daarom voorkomen dat cartridges zonder doosje worden verstuurd om nog net aan de eisen voor brievenbuspost te voldoen.
- In de regio (Haelen, Buggenum, Nunhem, Neer, Horn, Roggel en Heythuysen worden bestellingen door Inktfirma.nl zonder verzendkosten bezorgd.

Retourneren van producten kan gedurende de zichttermijn van 14 dagen na ontvangst, neem hiervoor contact met ons op middels het contactformulier of per e-mail. De producten mogen hierbij niet geopend/gebruikt zijn. De retourkosten en het verzendrisico draagt de klant. Het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten naar rato) van de geretourneerde artikelen wordt hierna terugbetaald.
In geval van een verkeerde levering of productgarantie neemt u eerst contact met ons op middels het contactformulier of per e-mail. U ontvangt dan instructies hoe dit opgelost wordt.
'
Categorieën